Την αποχώρησή του από την Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Έπειτα από οκτώ χρόνια παραμονής του στο «Στάμφορντ Μπριζ», ο Ιβοριανός επιθετικός, μέσω ανοιχτής επιστολής στην προσωπική του ιστοσελίδα, είπε το μεγάλο «αντίο» στους «μπλε», με τους οποίους το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να θέσω ένα τέλος στη φημολογία και να επιβεβαιώσω πως φεύγω από την Τσέλσι. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Το Σάββατο είχαμε μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους στον σύλλογο αλλά και τους φιλάθλους μας και είμαι πολύ υπερήφανος και για τον δικό μου ρόλο στην προσπάθεια να κατακτήσουμε τίτλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, ιδιαίτερα τον Ρομάν και τους συμπαίκτες μου. Επίσης θα ήθελα να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Τσέλσι για την αγάπη και τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και συνεχείς επιτυχίες στο μέλλον. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

O Ντιντιέ Nτρογκμπά μετεγγράφηκε στους Λονδρέζους το 2004 και στα οκτώ χρόνια που φόρεσε τη φανέλα τους σημείωσε 157 γκολ και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και φυσικά ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκά ματς με 34 τέρματα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης