Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Μίλαν για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ιβοριανού επιθετικού Μπάχο.

Έξι μήνες μετά την… περιπέτειά του στην Κίνα με τη φανέλα της Σαγκάη Σενχούα, ο 34χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο «ήρωας» του τελικού του Champions League για την Τσέλσι προπονείται προς το παρόν με τους Λονδρέζους, αφού το πρωτάθλημα στην Κίνα έχει ολοκληρωθεί, αλλά το όνομά του ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό για ιταλικούς συλλόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ντιντιέ έχει συμφωνήσει να διακόψει το συμβόλαιό του με τον κινεζικό σύλλογο και νομίζω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να πάει στην Ιταλία τον Ιανουάριο» τόνισε ο ατζέντης του και πρόσθεσε: «Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους και τη Μίλαν, και το ίδιο από τον Ντιντιέ, όσον αφορά τη μετεγγραφή.

»Υπάρχουν επαφές και με τους δύο συλλόγους, και την επόμενη βδομάδα θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί τους. Θα του άρεσε πολύ να πάρει μέρος σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως εκείνο της Serie A».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης