Ένα πρόσωπο με… παρελθόν ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας. Νέο αφεντικό των «μαυραετών» είναι ο Απόστολος Πετράκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009. 

Σε χθεσινή της ανακοίνωση μάλιστα η ομάδα της Δράμας ενημέρωνε ότι «Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το sdna.gr o Πετράκης πάντως αναμένεται να έχει και… συμπαραστάτες μαζί του σε αυτό το ποδοσφαιρικό του εγχείρημα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Δόξας Δράμας, τα ηνία του συλλόγου θα πήγαιναν σε «Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών». 

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν μία δεκαετία και μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση πως τελικά δεν βρέθηκαν τα λύτρα, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα. 

Το νέο αφεντικό της Δόξας έχει καταγωγή από την Επισκοπή Ρεθύμνου, στην οποία μάλιστα είχε παίξει και ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία. Βεβαίως πλέον έχει αποφυλακιστεί κι έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες του παρελθόντος, συνεχίζοντας τη ζωή του στο Ρέθυμνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική ενασχόλησή του παραγοντικά με το ποδόφαιρο. Πριν τρία χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ είχε ασχοληθεί ανεπισήμως και με τον Ηρόδοτο πριν λίγα χρόνια. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου».

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα ο Απόστολος Πετράκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, είχε πει πως: «Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο. Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του για τη σημερινή του δραστηριότητα: «Προσπαθώ να οργανώσω τη ζωή μου. Θες χρόνο για να βρεις τα πατήματά σου. Είμαι μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, αλλά τον περισσότερο καιρό τον περνάω στο Ρέθυμνο, στο σπίτι μου, με τη γυναίκα μου (σ.σ βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του). Προσπαθώ να φτιάξω μια επιχείρηση με κρητικά προϊόντα και να κάνω εξαγωγές σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα είχε ερωτηθεί αν χρησιμοποίησε χρήματα της απαγωγής για αυτή την επιχειρηματική προσπάθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι έγινε μόνο με δικά του χρήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μέχρι πριν λίγα χρόνια ασχολούνταν με τον χώρο της εστίασης (κι όχι μόνο) στο Ρέθυμνο, διατηρώντας διάφορα μαγαζιά. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης