«Ο Ατρόμητος γράφει ιστορία»

«Ο Ατρόμητος γράφει ιστορία»

Μόνο τυχαία δεν είναι η πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο δήμαρχος Περιστερίου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ευχήθηκε να κατακτήσει το τρόπαιο το «αστέρι», ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη γράφει ιστορία.

Αναλυτικά η δήλωση του Παχατουρίδη:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, ο Ατρόμητος, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, στην κορυφαία διοργάνωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια πορεία συναρπαστική, που ''σφράγισε'' και τη συμμετοχή της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Όλα αυτά ασφαλώς δεν ήταν τυχαία. Είναι το απόσταγμα σκληρής δουλειάς και υποδειγματικής οργάνωσης από μία άξια Διοίκηση, που πολλά ελληνικά ποδοσφαιρικά σωματεία θα ήθελαν να είχαν.

Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Θα είμαστε όλοι στον τελικό, για να χειροκροτήσουμε και να υποστηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας. Για να ''ζήσουμε'' τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Ατρόμητος, στέλνουμε στον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του το μήνυμα ότι μια ολόκληρη πόλη είναι υπερήφανη που την αντιπροσωπεύουν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 16:01