Ο δρόμος για το Λονδίνο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 15:01
Ο δρόμος για το Λονδίνο
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τη φετινή πορεία των πρωταθλητών Ευρώπης, μέχρι το Final-4 του Λονδίνου. Στο πρώτο μέρος φιλοξενούνται δηλώσεις των Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο Μάντζαρης που είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι είπε: «Στο ματς στο οποίο ήθελα να ήμουν - αν και ήθελα να παίξω σε όλα που λένε - αλλά το τελευταίο που με έκανε να θέλω να μπω μέσα με το ζόρι και με ένα πόδι, ήταν το πέμπτο με την Εφές, που είδα 15 χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο και εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν το πιο δύσκολο για μένα».

Από την μεριά του ο Κατσίβελης ανέφερε: «Όταν τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, είχε τύχει την επομένη να βρεθούμε στο ιατρικό γιατί είχα κάνει μαγνητική. Βγήκε ο γιατρός και είπε τα νέα. Εκείνη τη στιγμή αυτό που ένιωσα ήταν απίστευτη λύπη γιατί ένα τόσο νέο παιδί να πάθει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Ήταν λυπηρό. Δείχνει κι αυτός, όμως, ότι είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει πολύ πιο γρήγορα από τα αναμενόμενα. Η ομάδα χρειάστηκε καλύψει αυτό το κενό και εγώ προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Περαστικά στον Βαγγέλη».


Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 15:08