Το κάθε κορίτσι κατέχεται από φόβο, συνειδητό και ασυνείδητο, ότι κάποια στιγμή θα την βιάσει σεξουαλικά ο πατέρας της. Ποιος το λέει αυτό; Όχι, βέβαια, ο αποδυτηριάκιας. Αυτές οι κουβέντες δεν λέγονται από τον καθένα, κι αν λέγονται δεν έχουν καμμία αξία.

Στο κάθε κορίτσι το άγχος του βιασμού από τον πατέρα της είναι ταυτισμένο με την επιθυμία της να συνουσιασθεί μαζύ του. Είναι, δηλαδή, αδιαχώριστη η επιθυμία της με την αποστροφή που νοιώθει στην περίπτωση που της προκύψει απόπειρα αιμομικτική από τον πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος το λέει αυτό; Ο μέγας Σίγκμουντ Φρόυντ, ο πατέρας της ψυχανάλυσης και οι μαθητές του. Μιλάμε για τη συγκεκριμένη σχολή επιστημόνων που ερμηνεύουν σκέψεις και συμπεριφορές των ανθρώπων εξετάζοντας τα πάντα σε σχέση με το σεξ. Επειδή γιʼ αυτούς τα πάντα επηρεάζονται από τη σχέση μας με το σεξ.

Ταξιδεύεις σε χωράφια της ψυχής απάτητα, ακαλλιέργητα αν προσεγγίσεις αυτά που υποστηρίζουν κορυφαίοι επιστήμονες, αφού άνοιξε το δρόμο ο Εβραίος Σίγκμουντ Φρόυντ. «Η γυναίκα ολόκληρη αισθάνεται ότι είναι πέος, γιʼ αυτό θέλει να είναι όμορφη, επειδή γιʼ αυτήν το σώμα της όλο έχει αξία ισοδύναμου με το ανδρικό όργανο». Ποιος το λέει αυτό; Ο Φρόυντ.

Γράφω τούτες τις αράδες με αφορμή το σάλο που προκλήθηκε στην Αμερική με την δημόσια δήλωση πασίγνωστης τηλεπερσόνας ότι όταν ήταν πιτσιρίκα θα ήθελε να βιαστεί. Συνέβη σε εκπομπή υψηλής θεαματικότητας όπου ασχολούνταν με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, μετά το παναμερικανικό σοκ από τη δήλωση της η ίδια ζήτησε συγνώμην, Iʼm sorry, my show is a comedy, Iʼm sorry.

Ποια διάσημη τηλεοπτική σταρ στις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι ήθελε να βιασθεί, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης