Ο Γιάννης Διακογιάννης φιλοξενήθηκε την Πέμπτη στην εκπομπή «Σπορ στη ζούγκλα», όπου μίλησε για τον Παναθηναϊκό και γενικά για το ποδόσφαιρο, ενώ ήταν «λάβρος» κατά του Βλάση Τσάκα.

Ο «πατέρας» της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του «τριφυλλιού», επισήμανε: «Έγιναν λάθη από τη μεριά της διοίκησης και αυτό γιατί υπάρχουν σε αυτή άνθρωποι που δε ξέρουν από ποδόσφαιρο. Για να υπάρξει αποτέλεσμα πρέπει να αναλάβει ένας την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αποχώρησαν από το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού είπε: Έγιναν λάθη και με τους ποδοσφαιριστές δεν έπρεπε να φύγει ο Σιμάο, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης γιατί κρατούσαν την ομάδα ενωμένη.

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να στραφεί στην Παιανία για παίκτες και να μην χαλάει χρήματα άσκοπα. Στην Ελλάδα σήμερα σε αυτές τις εποχές δεν πρέπει να δίνονται χρήματα όπως για παράδειγμα ένα εκατομμύριο για παίκτες και ο νοών νοείτω, ονόματα δεν λέω».

Για τον Βλάση Τσάκα ο Διακογιάννης τόνισε: «Ο Τσάκας είναι γελοίος, ο Παναθηναϊκός έχει όνομα και στην Ευρώπη και δεν επιτρέπεται να τον διασύρουν πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα όπως γίνονται για παράδειγμα στον Αστέρα Τρίπολης ή τον Ατρόμητο. Τι παραπάνω έχουν αυτές οι ομάδες που δε το έχει ο Παναθηναικός;».

Αναφερόμενος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε ότι δεν μπορεί πλέον να το παρακολουθεί, επισημαίνοντας πάντως ότι το φαινόμενο είναι γενικό και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Ο κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «Δεν υπάρχουν πλέον παίκτες όπως ο Πελέ ή ο Μαραντόνα. Ο Μέσι είναι ταλέντο, αλλά προτιμά παίκτες με διάρκεια. Θα ήθελε να πάρει φέτος τη χρυσή μπάλα ο Ινιέστα ή ο Κασίγιας».

Η συνέντευξη του Γιάννη Διακογιάννη στην Κατερίνα Νινιού:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης