Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, δέχθηκε σήμερα τους παίκτες της εθνικής ομάδας παίδων, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρέδωσε στον κ. Ανδριανό μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ εκείνος ανταπέδωσε με δύο βιβλία («ΑΓΩΝ» και «Αρχαία Ολυμπία»), δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μας κάνατε υπερήφανους. Το άθλημα είχε παρελθόν, έχει παρόν και μέλλον. Αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Τυχαίο δεν είναι τίποτα. Μας δίνετε δύναμη να προχωρήσουμε και εμείς σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζει η πατρίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματικά είστε η ελπίδα. Μετά από χρόνια θα αναλάβετε και την τύχη της χώρας, με τις σπουδές σας, με την επαγγελματική σας διαδρομή. Εύχομαι υγεία σε όλους, επιτυχίες και δύναμη. Να είναι καλά η οικογένειά σας, οι γονείς σας και οι προπονητές και συνεργάτες που σας στηρίζουν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Ο αγώνας είναι πολλαπλός και είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τις συνθήκες που υπήρχαν στο παρελθόν, που τα πράγματα ήταν καλύτερα. Σε αυτές τις δημοσιονομικές ανάγκες που έχει η χώρα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ με τέτοιο τρόπο, ώστε να πιάσει τόπο στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Αυτή είναι η βούλησή μας, να διαχειριστούμε αυτά τα χρήματα με σεβασμό και με στόχο να κερδίσει ο αθλητισμός».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάνος Μανουσέλης, αρχικά τόνισε: «Ηταν πολύ τιμητικό για εμάς που μας δέχθηκε ο υφυπουργός και μιλήσαμε για την επιτυχία της εθνικής παίδων. Άκουσε τα προβλήματά μας σε σχέση με την μοριοδότηση των παιδιών». Και πρόσθεσε: «Έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και την επόμενη χρονιά».

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης