Ο Κακά θέλει να φύγει

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 12:41
Ο Κακά θέλει να φύγει
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Βραζιλιάνος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κακά, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, επειδή δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport» έγραψε πως ο Κακά θα επιστρέψει αυτές τις μέρες στη Μαδρίτη από τις διακοπές του και θα επιχειρήσει να έχει μία κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Ζοζέ Μουρίνιο, στην οποία θα του ζητήσει να φύγει από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Κακά θα ήθελε να ξαναγυρίσει στο Μιλάνο, όπου πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Αυτό, όμως, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Μουρίνιο σκοπεύει να ζητήσει 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ακόμα κι αν ο Κακά δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του.

Τέλος, εκτός από τον Κακά, ακόμη ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που ενδέχεται να πάει στη Μίλαν είναι ο Λασανά Ντιαρά. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να αποκτήσουν τον Λούκα Μόντριτς και, σε περίπτωση που το καταφέρουν, ο Ντιαρά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, αφού ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι μηδαμινός, εάν παραμείνει στη Ρεάλ.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 13:28