Ο Κόκκαλης δίνει τον Ολυμπιακό στους Αγγελόπουλους;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 19:20
Ο Κόκκαλης δίνει τον Ολυμπιακό στους Αγγελόπουλους;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Ολυμπιακού κατά τη συνεδρίαση της 22ας Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι φέρονται αποφασισμένοι να αποκτήσουν το 40%, με προοπτική στο μέλλον να φτάσουν το 51%. 

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, είχε χθες συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και τους παρουσίασε το πλάνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε ότι θα διατεθεί το 40%. Τα δύο αδέρφια καλοβλέπουν την απόκτηση όλου του ποσοστού, προσφέροντας περίπου 75 εκ. ευρώ, όμως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν σε επόμενο ραντεβού, καθώς θέλουν να εξετάσουν ενδελεχώς την κατάσταση.

Πιθανότερο σενάριο είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να αποκτήσουν τώρα ένα μικρότερο ποσοστό και σταδιακά να φτάσουν στο 40%.

Δεύτερο «όχι» της Besiktas στον Ολυμπιακό για Bobo

«Σα θέλει νύφη και γαμπρός, τύφλα να’ χει ο πεθερός», λέει μία λαϊκή ρήση, ωστόσο στην περίπτωση της μεταγραφής του Bobo στον Ολυμπιακό, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Κι αυτό γιατί η… πεθερά, δηλαδή η Besiktas, δεν κάνει πίσω, αφού δεν πέφτει από τα εφτά εκατομμύρια που αξιώνει για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα «Sabah», ο Ολυμπιακός έκανε και δεύτερη αυξημένη πρόταση, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ στην Besiktas, η οποία όμως είχε την τύχη της πρώτης, καθώς απορρίφθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως θεωρούν ότι η ομάδα του Bobo θα μειώσει τις απαιτήσεις του, ποντάροντας στην… πειθώ και την πίεση που θα ασκήσει στους διοικούντες της, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Juan Figer.

Τα φιλικά των «ερυθρόλευκων»

Εντωμεταξύ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Οι Πειραιώτες, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ermelo της Ολλανδίας, τη Heerenveen (11/7), ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 15 Ιουλίου, θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Sivasspor. Τέλος, στις 18/7 ο Ολυμπιακός θα παίξει και πάλι σε γερμανικό έδαφος με τη Bochum.

Επίσης στις 22 Ιουλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη την ολλανδική Groningen.

(Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη 11 Ιουνίου, 08:13)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 19:20