Την απόφασή του ν’ αποχωρήσει από την ΑΕΚ, διεκδικώντας με προσφυγή οφειλόμενα 2,5 ετών, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Λαγός, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια όλοι τον κορόιδευαν!

Ο άσος της Ένωσης αναφέρθηκε και στο θέμα Βιντιάδη, λέγοντας ότι… δεν υπάρχει και πως αν πίστευε ότι ήταν αληθινό το ενδιαφέρον, τότε θα άλλαζε την απόφασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προσφυγή! Δυόμιση χρόνια είμαι απλήρωτος! 500.000 ευρώ μου χρωστάνε από την ΑΕΚ και δεν βλέπω να μου εξοφλούνται αφού δεν βλέπω καμιά λύση να έρχεται!

Όλο αυτόν τον καιρό, με κορόιδευαν όλοι! Έχω απευθυνθεί στη διοίκηση αλλά κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι! Δεν υπάρχει ούτε Βιντιάδης, ούτε κανείς που μπορεί να δώσει λύση στην ΑΕΚ, αν και ελπίζω να βρεθεί», είπε αρχικά ο Λαγός και συνέχισε: «Μακάρι όσα λέγονται για τον Βιντιάδη να ήταν… αληθινά. Αν ήταν, θα άλλαζα την απόφασή μου. Αλλά επειδή δεν είναι, μετά από τόσο υπομονή που έχω κάνει δεν μπορώ να πράξω αλλιώς!

Αισθάνομαι ότι ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί! Ενημέρωσα και τον Έβαλντ Λίνεν, ότι το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν το τελευταίο μου με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης