Η μετακίνηση του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό έχει την «ευλογία» ενός παλιού άσου των «ερυθρολεύκων» που γνωρίζει καλά τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο Γκαμπριέλ Σούρερ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» για τον Ρουίς και τόνισε πως έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα, ο μικρός έχει πολύ ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα την ταχύτητα, ενώ δεν υστερεί στον τομέα της τεχνικής κατάρτισης. Απλώς, χρειάζεται προσοχή και καθοδήγηση, γιατί έχει και τις ικανότητες και το ταλέντο για να πετύχει».

Όταν λες προσοχή, τι εννοείς;

«Όταν ένα παιδί είναι τόσο νεαρό, όπως ο Ρουίς στην προκειμένη περίπτωση, θέλει να νιώσει ότι είναι μέλος μιας νέας οικογένειας. Αυτό που ζούσε στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, να το βιώσει και στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, στον Πειραιά θα συναντήσει μια νέα οικογένεια που κάνει όλα τα μέλη της να νιώθουν όμορφα, που φροντίζει για τα πάντα και κοιτάει να τους κάνει τη ζωή όσο πιο εύκολη γίνεται, για να μπορέσουν να αφοσιωθούν στο αντικείμενο της δουλειάς τους, το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης