Μετά τις άκαρπες συναντήσεις του Κέβιν Μιραλάς με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, όλα έδειχναν ότι το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν αρκετά κοντά.

Κι όμως το «σίριαλ» με το ποδοσφαιρικό μέλλον του 24χρονου επιθετικού θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια. Μάλιστα ενδέχεται να έχει «happy end» για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού η πλευρά του παίκτη έκανε στροφή 180 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σε βελγικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό χαρακτήρισε ιδανικό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο πελάτης του να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ναι καλά διαβάσατε. Ο ατζέντης του 24χρονου επιθετικού τόνισε ότι πελάτης του επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι, χαρακτηρίζοντας ωστόσο περίεργα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο πλευρών.

«Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω… αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός» τόνισε ο Ενρότο για τη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στη συνέχεια  ο μάνατζερ του Μιραλάς έκανε άνοιγμα προς τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι «Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Champions League της επόμενης περιόδου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρόβλημα δεν είναι στις ετήσιες αποδοχές που απαιτεί ο Μιραλάς, αλλά στη ρήτρα του συμβολαίου του, ενώ γίνεται λόγος και για το χρόνο των πληρωμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης