Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading–Αθλητικού Ομαδικού Χορού, το οποίο αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαρτίου μέσω τηλεδιάσκεψης, με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας «Ζευς» και τη συμμετοχή 12 σωματείων μελών.

Ο Μιχάλης Φουντεδάκης, ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος με 11 έγκυρες ψήφους και 1 λευκό, με το πέρας των εκλογικών και διοικητικών διαδικασιών δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύτιμη συνεισφορά τους από την ίδρυση της Ομοσπονδίας μέχρι και σήμερα. Το νεοσύστατο Διοικητικό συμβούλιο έχει μπροστά του δύσκολο έργο, με πρωταρχικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Το θετικό είναι ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και τους νέους στόχους που έχουμε θέσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος τόσο για τις διοργανώσεις που έπονται, όσο και για την πορεία των αθλητών/τριών αλλά και του ίδιου του αθλήματος, ότι θα έχουμε μία υγιή συνεργασία και θετικά αποτελέσματα».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΤ-ΑΟΧ

Πρόεδρος: Μιχαήλ Φουντεδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιπρόεδρος: Σούλιος Σταύρος

Γενική Γραμματέας: Κρητικού Ευαγγελία

Ειδικός Γραμματέας: Αθανασιάδης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Αγάθος Δημήτριος

Μέλος: Ανδριόπουλος Κωνσταντίνος

Μέλος: Τουλουμενίδου Ελένη

Αναπληρωματικό μέλος: Στάθης Γεώργιος του Δημητρίου

Τακτικό μέλος για την Ολυμπιακή Επιτροπή: Ζουμπούλης Ιωάννης

Αναπληρωματικό μέλος για την Ολυμπιακή Επιτροπή: Μιχαήλ Φουντεδάκης

Εξελεγκτική Επιτροπή: Παπαντώνη Ευαγγελή, Τσαμπούκος Αθανάσιος, Κονταξάκη Αθηνά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης