Ματς ακατάλληλο… για καρδιακούς, με δραματική εξέλιξη, ήταν αυτό στα Πηγάδια ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Άρη, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas On Line.

Η ακριτική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ, χάρη σε γκολ του Στίνγκα στο 70’, ωστόσο αυτό το τέρμα δεν στάθηκε αρκετό για να της δώσει την πρόκριση για τους «4» της εν λόγω διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί ο Νέτο, σαν από μηχανής θεός, σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα του Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Oι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο μέρος και μόλις στο 3′ είχαν πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν  σε εκτέλεση κόρνερ ο Βάλλας κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ακρίτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι και να φλερτάρουν με το 1-0.  Στο 21΄ σουτ του Πόι πέρασε άουτ, ενώ  πέντε λεπτά αργότερα ο Βάλλας σούταρε, όμως δε μπόρεσε να νικήσει τον τον Σηφάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Κούπερ προήλθε στο 33΄ με τον Χαβίτο, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Λυμπέρόπουλος.

Στην επανάληψη, ύστερα από μια ευκαιρία του Κόκε στο 51΄ (σουτ που απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος) και άλλη μία του Έλινγκτον στο 58΄ (κεφαλιά άουτ), οι γηπεδούχοι σκόραραν το γκολ της πρόκρισης στο 70ο λεπτό:

Μετά από σέντρα του Πόι ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά, ο Σηφάκης απέκρουσε, αλλά χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα και ο καραδοκών Στίνγκα έκανε το 1-0.

Έκτοτε ο Άρης πίεσε πολύ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 85΄ όταν την κεφαλιά του Γκιάρο απέκρουσε αρχικά ο Λυμπερόπουλος και στη συνέχεια πάνω στη γραμμή ο Τζάγκι και τελικά ισοφάρισε με τον Νέτο στις καθυστερήσεις.

Κίτρινες: Φλίσκας, Βάλλας

ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Στίνγκα, Μαρσελίνιο (60΄ Στρμπα), Έλινγκτον, Βάλλας, Πόι (89΄ Σουάνης), Κιντάνα (61΄ Μπούγκα).

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Γκαρσία, Κόκε, Αντού (67΄ Μεριέμ), Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο (74΄ Τζόνσον), Πρίττας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης