Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο έμπειρος φόργουορντ των «πράσινων» μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας για το μέλλον του, για την εθνική ομάδα, ενώ δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί και στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άποψή του είναι ότι η εθνική ομάδα μπάσκετ θα προκριθεί σίγουρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί για να κερδίζει. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Ανέκαθεν η Εθνική έφερνε χαρά στην Ελλάδα. Είναι μία δύσκολη διοργάνωση το προ-ολυμπιακό που ακολουθεί, αλλά θεωρώ δεδομένο πως θα περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά έχουν το ταλέντο και την εμπειρία να πάνε στο Λονδίνο».

Χαρακτήρισε «πατέρα» του τον Ομπράντοβιτς: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεβασμός. Αγωνιστικά για εμάς είναι ο πατέρας μας. Ήμουν δέκα χρόνια μαζί του και έμαθα τόσα πολλά δίπλα του. Δεν κατάκτησε τίποτα βασιζόμενος στην τύχη, αλλά με γνώσεις, σκληρή δουλειά και καλή συνεργασία με τους παίκτες, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση. Είναι με την καλή έννοια εγωιστής. Είχαμε πολλές καλές στιγμές και λιγότερες κακές. Όπως σε κάθε οικογένεια, υπάρχουν και κάποιες τριβές, αλλά τα θετικά είναι τόσα πολλά. Αυτό που μου μένει είναι το χαμόγελό του μετά από σημαντικές νίκες ή κατακτήσεις τίτλων».

Για το μέλλον του ήταν ξεκάθαρος: «Προτεραιότητά μου είναι ο Παναθηναϊκός. Μετά από τόσα χρόνια δεν είμαστε συνεργάτες, αλλά οικογένεια. Η ομάδα αυτή μου έχει προσφέρει τόσα πολλά και είναι φυσικό να έχει τον πρώτο λόγο. Περιμένω κι εγώ τι θα γίνει, ποιος θα είναι προπονητής, τι θα επιλέξει και θα δούμε ανάλογα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης