Ούτε την πρόκριση στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει, λοιπόν, ο Πανιώνιος, αν και μετά την ισοπαλία στην Καβάλα έδειχνε φαβορί. Σύμφωνα με το χρονικό του αγώνα, που έληξε πριν λίγο στη Νέα Σμύρνη, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, έχασαν πλήθος ευκαιριών, όμως λίγο πριν λήξει η κανονική διάρκεια δέχτηκαν ένα γκολ από… απόσταση και στην παράταση, χωρίς ίχνος ηθικού, ηττήθηκαν από την μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησαν οι Μακεδόνες.

Η περίπτωση του Πανιωνίου είναι μοναδική στην τρέχουσα περίοδο. Μια ομάδα που πριν δύο μήνες αποτελούσε το μοντέλο της Σούπερ Λιγκ, έφθασε στο σημείο να διαθέτει ποδοσφαιριστές που βάζουν τα κλάματα, (προσοχή δεν είναι σχήμα λόγου…) όταν ζητούνται εξηγήσεις από τους οπαδούς! Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την σημερινή ομάδα του Πανιωνίου σαν ένα «πλοίο» χωρίς πυξίδα και έλικα. Όλοι θέλουν να φτάσουν (με πρώτο στην σειρά τον συνήθως ενθουσιώδη «καπετάνιο» Κ. Τσακίρη), όμως οι «μηχανές» δηλώνουν μπλακ άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως ένας καλός διαχειριστής κρίσεων, δηλαδή προπονητής – εκπαιδευτής, θα μπορούσε να ανορθώσει το ηθικό των παικτών, αλλά αυτός σίγουρα δεν υπάρχει στην ποδοσφαιρική Νέα Σμύρνη. Ούτε καν έμπειροι και έξυπνοι διοικητικοί παράγοντες να συνδράμουν το δύσκολο έργο της διοίκησης. Και όλα αυτά, όταν οι «πάνθηρες» γνωρίζουν πολύ καλά ότι στα Γιάννενα περιμένει την ομάδα τους ένας αντίπαλος έτοιμος να δώσει τη μάχη πάνω στο κλασικό «ο θάνατός σου η ζωή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης