Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ προστέθηκε από το βράδυ της Δευτέρας ένας ικανός ποδοσφαιριστής, ο 29χρονος Ισπανός μέσος Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ο Ίβηρας πέρασε το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο», ενώ θα μεταβεί άμεσα στη Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που προετοιμάζεται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάνιας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μπέτις και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 3 Μαΐου 2009 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κανονικό μέλος της έγινε όμως ένα χρόνο αργότερα, όταν η ομάδα της Ανδαλουσίας αγωνιζόταν στην Segunda Division, με τον Κάνιας να μετρά 16 συμμετοχές και να συμβάλει στην άνοδό της.

Τα επόμενα δύο χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος, πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τον καθιέρωσαν ως ένα από τα πολύ καλά αμυντικά χαφ της Primera Division.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Απρίλιο του 2013 αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «βερδιμπλάνκος» για να παίξει στη Σουόνσι, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Premier League.

Φόρεσε την φανέλα της σε 35 παιχνίδια, αλλά μετά τη λήξη της σεζόν έλυσε το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Εσπανιόλ, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία μετρώντας 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης