Σε μεγάλη υπόληψη έχει τον ΠΑΟΚ ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ουντινέζε στη συνέντευξή Τύπου, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων, για τους «32» του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως ο «δικέφαλος» του Βορρά με την πρώτη θέση που κατέκτησε στην φάση των ομίλων έδειξε πόσο ποιοτική ομάδα έχει, ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πάρουν την νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που είχε ομάδες όπως η Ρουμπίν και η Τότεναμ αρκεί να μας δείξει πως είναι ισχυρή. Θεωρώ όμως πως μπορούνε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ουντινέζε και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες, τους έχω παρακολουθήσει. Θα κάνουμε οτιδήποτε δυνατό να τους κερδίσουμε». Ακόμη μίλησε…

Για το ότι ο πρόεδρος της Ουντινέζε τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα μετά την ήττα από την Μίλαν. «Ασφαλώς το μήνυμα αυτό μας δίνει θάρρος για να συνεχίσουμε. Θα κάνουμε ό,τι δυνατόν υπάρχει για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις απουσίες της Ουντινέζε και συγκεκριμένα των Ίσλα, Ντι Νατάλε: «Ο Ίσλα θα επιστρέψει σύντομα. Όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα στο γήπεδο θα είμαστε 11 εναντίον 11».

Για το αν αλλάξει κάτι όσον αφορά τους παίκτες που θα “διαλέξει” για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν δύο αγώνες. Αυτή την στιγμή θα δω ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι για να παίξουν».

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Έχει καλή οργάνωση, είναι καλά προπονημένη. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί μπορεί να κάνω λάθος στην προφορά. Το ότι έφτασε στην πρώτη θέση του ομίλου του, δείχνει την ποιότητα αυτής της ομάδας. Έχω δει και ματς του πρωταθλήματος, άρα έχω γενική άποψη».

Για το τι του είπε ο Πίντσι για τον ΠΑΟΚ και το ποια είναι η άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή που μας είπε ότι θα είναι δύσκολα τα ματς, κυρίως εκτός έδρας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει καλά στοιχεία σε επίπεδο τακτικής, δεν στηρίζεται μόνο στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να προσέξουμε».

Για το αν θεωρεί πως έχει πέσει το επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου. «Όχι δεν νομίζω. Είναι μια δύσκολη στιγμή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Είναι αναβαθμισμένο το γερμανικό σε σχέση με το ιταλικό, αλλά πάντα το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει υψηλό επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης