«Ο Τασιάδης μας είπε όχι»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012, 13:32
«Ο Τασιάδης μας είπε όχι»
Η ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί και απαντά στις δηλώσεις του Σιδέρη Τασιάδη, ο οποίος με τα χρώματα της Γερμανίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας» όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ελληνική οιμοσπονδία, αναφέρει:

«-Όσον αφορά την εθνική συνείδηση του καθενός μας είναι προσωπικό θέμα και καμία παρέμβαση ή σχολιασμός δεν είναι επιτρεπτός.

-Για το αν έγιναν προσπάθειες από την Ελλάδα για την ένταξή του στην Ελληνική Εθνική Ομάδα δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό έγινε πριν ακόμη από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου σε πολλά επίπεδα (σωματεία-ομοσπονδία) και προσωπικά από τον νυν Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αντώνιο Νικολόπουλο κατά τη διάρκεια του επίσημου διεθνούς προπονητικού κοινοβίου στην Ολυμπιακή πίστα του Ελληνικού όπου φιλοξενήθηκε από την Ομοσπονδία μας μετά του προπονητή του κ. Klaus Gebhard. Η απάντηση του αθλητή Τασιάδη ήταν αρνητική.

-Σχετικά με την φερόμενη δήλωσή του ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ δεν επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για κάποια διεθνή του επιτυχία, δηλώνουμε ότι δεν το πράξαμε γιατί ο εν λόγω αθλητής επέλεξε να είναι μέλος Εθνικής Ομάδας άλλης χώρας. Όπως δεν συγχαρήκαμε οποιονδήποτε άλλο αθλητή ξένης χώρας το ίδιο πράξαμε και για τον Γερμανό –κατά δήλωσή του- αθλητή Τασιάδη Σιδέρη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012, 13:34