Τι κι αν ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με αγγλικά Μ.Μ.Ε., βρίσκεται στα μετεγγραφικά «κιτάπια» των Έβερτον και Νιούκαστλ;

Ο Βέλγος επιθετικός έχει μάτια μόνο για τον Ολυμπιακό και φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο στράικερ των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News» βλέπει μέχρι τον τελικό του Europa League, τονίζοντας πως πλέον δεν είναι όνειρο.

«Είναι λογικό οι φίλαθλοί μας να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλός μας είναι δυνατή, αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.

Εν συνεχεία, κληθείς να μιλήσει για την εξαιρετική εμφάνιση του Ρόι Κάρολ κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, είπε: «Έπαιξε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά και ο Μέγιερι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ μπορεί να εξελιχθεί σε νέο… Νικοπολίδη, υποστήριξε: «Δεν ξέρω αν είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης