Το ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ήταν σε όλους γνωστό, αρκετά πριν τις αναμετρήσεις με την Σπάρτα Πράγας, και αυτό οφείλεται στην… οικονομική πρακτική των δύο club. Σε απλά ελληνικά, αν η Πράγα διέθετε το μεταγραφικό πακέτο του Παναθηναϊκού, πιθανώς να είχε πάρει εκείνη την πρόκριση.

Ωστόσο, ο αγώνας ρεβάνς του ΟΑΚΑ είχε μεν την υπεροχή, την κατοχή κλπ., εντούτοις κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο αγωνιστικό πάθος που έδειξαν οι περισσότεροι μαχητές. Σε αυτούς οφείλει την επιτυχία του ο προπονητής κ. Κάτε. Μάγκα τον έκαναν όμως ο Κατσουράνης, ο Σαλπιγγίδης και ο Καραγκούνης –όσο του επέτρεπαν οι δυνάμεις του- και όχι οι ακριβοπληρωμένοι Σισέ, Λέτο και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόκριση είναι δίκαιη με βάση την εικόνα του αγώνα. Ταυτόχρονα, αυτό το πρώτο ευρωπαϊκό τεστ ήρθε να αποδείξει ότι χωρίς σοβαρότητα, πειθαρχία και σωστές επιλογές, η πορεία προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι περίπατος. Το ζητούμενο πλέον στους ‘πράσινους’ είναι μια τυχερή κλήρωση Παρασκευή μεσημέρι στην κληρωτίδα της Νιόν. Το ότι μετά από μερικές βραδιές η ομάδα θα βρίσκεται σε καλύτερη ετοιμότητα, αποτελεί κάτι το λογικά αναμενόμενο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης