Η αστάθεια που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει ενοχλήσει αφάνταστα τους διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου, οι οποίοι ζητούν από τους ποδοσφαιριστές σοβαρότητα και «κατάθεσή ψυχής» στο γήπεδο για να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στη Super Leauge.

O υπεύθυνος ποδοσφαίρου των «μελανόλευκων», Νίκος Μαχλάς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα του Ηρακλείου «Πατρίς» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες, τονίζοντας ότι αυτός και η υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλες «άσχημες» εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαχλά:

«Δεν μπορώ να δεχθώ την ομάδα μου να μην δείχνει καρδιά και πάθος μέσα στο παιχνίδι. Στα ματς που ακολουθούν έχουν όλοι την ευκαιρία να δείξουν πως ότι προηγήθηκε ήταν μια κακή παρένθεση και μόνο. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες τέτοιες εμφανίσεις. Θέλω να βλέπω καρδιά και όταν υπάρχει αυτή μπορούν να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία. Ας βγάλουν οι παίκτες μας προς τα έξω τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει στην κατηγορία καλύτερη ομάδα από την δική μας και ότι υπάρχει έστω και ένας παίκτης που δεν πιστεύει στην άνοδο. Αν υπάρχει, πρέπει να φύγει τώρα από την ομάδα».

Για τις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε της Β’ Εθνικής: «Το 6 στα 6 είναι εφικτό να γίνει αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να υπάρχει εγρήγορση και επαγρύπνηση και η ομάδα να δείξει μια σταθερότητα που μέχρι τώρα δεν έχει και κυρίως να διορθώσει την εικόνα της μακριά από το Ηράκλειο».

Για την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ εντός και εκτός έδρας:
«Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να εξηγηθούν και κάποια άλλα για τα οποία δεν μπορείς να δώσεις καμία εξήγηση. Αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες που απαιτούν δύναμη και πάθος στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι τώρα η ώρα για να προβάλουμε τα μειονεκτήματα μας ή τα λάθη μας αλλά να τονίζουμε τα θετικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης