Ο «κίτρινος πυρετός» έχει πλήξει τον ΟΦΗ, ωστόσο οι τρεις ποδοσφαιριστές του που έχουν συμπληρώσει όριο καρτών θα εκτίσουν τις ποινές τους μετά τον «τελικό» του ερχόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαρ αποφασίστηκε να απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα της 28ης αγωνιστικές με τον Πανθρακικό, ενώ ο Ιωαννίδης θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα της 29ης ημέρας με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τέλος τον Μπανούση, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες, θα απουσιάσει από τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα (27η αγωνιστική) και Ατρόμητο στο Ηράκλειο.

Συμφωνία με τους οκτώ για τις προσφυγές

Εν τω μεταξύ την Τρίτη εκδικάστηκαν οκτώ προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος των Ηρακλειωτών, Μάνθος Πουλινάκης έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση των προσφυγών και ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους παίκτες, που επέλεξαν την νομική οδό, για τα δεδουλευμένα τους.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» έδωσε τα χέρια με τους Χόρχε Λόπεζ, Τζόρντι Λόπεζ, Στάθη Ταυλαρίδη, Άρη Γαλανόπουλο, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Φίλιππο Σαχσανίδη, Βασίλη Ρόβα και Γιώργο Γεωργίου, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα δοσοποίησης των οφειλών τους.

Αξίζει να σημειώσει ότι ο αριθμός των δόσεων ποικίλει ανά ποδοσφαιριστή, καθώς εξαρτάται από το ύψος της οφειλής. Όπως είναι φυσικό μετά από αυτήν την εξέλιξη ο ΟΦΗ παίρνει βαθιά «ανάσα», καθώς θα έχει βάλει τα χρέη του σε μια σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης