Την πρόσληψη του Νίκου Κουνενάκη στη θέση του βοηθού του Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ηρακλειωτών, μιλώντας στο site του συλλόγου, χαρακτήρισε τιμή του που επέστρεψε στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλέον υπηρετώ τον ΟΦΗ από ένα άλλο πόστο και είναι δεδομένο ότι νιώθω τιμή και περηφάνια που επέστρεψα. Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ βλέπω πως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από την διοίκηση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας», είπε αρχικά ο Νίκος Κουνενάκης στο site του ΟΦΗ και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή μας Γιάννη Πετράκη που με εμπιστεύτηκαν και θεωρώ ότι μέσα από την οργανωμένη δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται, ο ΟΦΗ θα βάζει κάθε μέρα και λίγο πιο ψηλά τον πήχη».

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νίκος Κουνενάκης συμπλήρωσε το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ καθώς ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή και σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα. Ο παλιός παίκτης του ΟΦΗ είναι κάτοχος του διπλώματος OYEFA PRO, έχοντας σημαντική εμπειρία σε σχολές Αμερικής και Βραζιλίας, κυρίως πάνω σε θέματα ψυχολογίας, διατροφής και ανάπτυξης παιχνιδιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης