ΟΦΗ: «Προστατέψτε το γήπεδό μας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 20:36
ΟΦΗ: «Προστατέψτε το γήπεδό μας»

Ανακοίνωση, ενόψει του κυριακάτικου 23/10) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ζητώντας τους φιλάθλους της να προστατέψουν την ομάδα τους από πιθανό πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα παρακάτω:

Α) Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:15 με την παρουσία μόνο φιλάθλων του ΟΦΗ. Η προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και με τα διακριτικά άλλων ομάδων θα είναι αδύνατη.

Β) Οι θύρες θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος και όσοι έρθουν λίγο πριν το παιχνίδι ενδεχομένως να ταλαιπωρηθούν. Ειδικά στη θύρα 1 του γηπέδου ο έλεγχος θα είναι αυστηρότερος.

Γ) Οι κάτοχοι των προσωρινών καρτών διαρκείας που δεν έχουν προμηθευτεί την καινούρια κάρτα, δε θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο. Παρακαλούνται να περάσουν το συντομότερο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο για να παραλάβουν το εισιτήριό τους.

Δ) Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία εντός των ημερών, μόλις λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.
Τιμώνται 15 στις θύρες 1, 4 και 5 και 20 στη θύρα 8.

-Δεν εκδίδονται εισιτήρια για τις θύρες 2,3,7 και 9.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης να παρακολουθήσει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι και να προστατέψει την ομάδα μας και το γήπεδό μας από ενδεχόμενη τιμωρία ή προβοκάτσια, καθώς είμαστε ήδη υπότροποι.

Το γήπεδό μας και ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας.

Καλωσορίζουμε με ειλικρινή συναισθήματα φιλοξενίας την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως και κάθε αντίπαλο, στην Κρήτη και της ευχόμαστε καλή διαμονή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 20:43