Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν σήμερα… ραντεβού (19.30, Νοva Sports 1) και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Καραϊσκάκη, όπου οι δύο ομάδες θα λύσουν τις αγωνιστικές διαφορές τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» θα παλέψουν για τη νίκη, που πολλές φορές για τους φιλάθλους τους έχει περισσότερη αξία και από… τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αντίστοιχο περσινό ντέρμπι ο Ολυμπιακός είχε διαφορά 37 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Εκτός Ιμπαγάσα και Σέποβιτς

Από την αποστολή των Πειραιωτών για το συγκεκριμένο ντέρμπι «κόπηκαν» οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς για λόγους τακτικής, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Σαβιόλα και οι Πελέ και Τόρες.

Οι εκλεκτοί του Ισπανού για το ντέρμπι των «αιωνίων» είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.

Δεν πρόλαβε το ντέρμπι ο Μέντες

Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς Νταβίντ Μέντες που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Μπαϊράμι (έκανε θεραπεία το Σάββατο), Σπυρόπουλος και Χουχούμης (οι δύο τελευταίοι έχουν σφίξιμο στο δικέφαλο και στον τετρακέφαλο αντίστοιχα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20μελη αποστολή για το «Καραϊσκάκη» αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Ο 35χρονος ρέφερι θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του ντέρμπι αιωνίων, αλλά έχει πάρει γεύση από ανάλογα ματς με το φετινό ΠΑΟΚ-Άρης, το περυσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός αλλά και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός του 2012.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης