Χωρίς να σημειωθεί καμία εξέλιξη και χωρίς να βγει είδηση ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, και τον προπονητή της ομάδας, Temuri Ketsbaia, στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών για τα τεκταινόμενα στα αποδυτήρια της ομάδας, για την ντροπιαστική φιλική ήττα με 5-0 από τον Εργοτέλη και γενικά για όλο το κλίμα στην ομάδα, βεβαιώνοντας τον Σωκράτη Κόκκαλη πως «Όλα βαίνουν καλώς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση και με τους παίκτες, ούτως ώστε να έχει μια σφαιρική άποψη σχετικά με το κλίμα στα αποδυτήρια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Χρυσικόπουλος, το μέλος του Δ.Σ., Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, και ο Διευθυντής Σκάουτινγκ, Δημήτρης Θεοδωρίδης.
Μετά τη συνάντηση, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Σωκράτη Κόκκαλη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Τιμούρ Κετσπάγια, στην οποία έλαβαν μέρος επίσης ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Χρυσικόπουλος, το Μέλος του Δ. Σ. κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης και ο Διευθυντής Σκάουτινγκ κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης