Με συνοπτικές διαδικασίες η Φέγενορντ ενεργοποίησε τη ρήτρα απόκτησης του Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος ανήκει από σήμερα κι επίσημα στην ομάδα του Ρότερνταμ. 

Ο 27χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Αύγουστο από την Πάρμα και, με 14 γκολ σε ισάριθμους αγώνες στην ολλανδική Ερεντιβίζιε, ξεπέρασε και τις πιο ευοίωνες προβλέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του στη Λέτσε και σε ηλικία 22 ετών μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Άλκμααρ, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του, καθώς αποκτήθηκε από την Πάρμα, όμως δεν στέριωσε εκεί και παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια τον Ιανουάριο του 2012.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στη Φέγενορντ και ακόμα ένα ταξίδι Ιταλία-Ολλανδία, που έχει γίνει συνήθεια πλέον για τον πανήψυλο (1,93 μ.) στράικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά, όμως, φαίνεται πως θα αργήσει να αλλάξει ξανά περιβάλλον, αφού η Φέγενορντ τον «έδεσε» με συμβόλαιο έως το 2017, καταβάλλοντας αντίτιμο 3 εκατ. ευρώ στην Πάρμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης