Στο ΟΑΚΑ θα είναι απόψε στραμμένα τα βλέμματα όλων των φίλων του μπάσκετ, καθώς στις 21.00 (ΝΕΤ) θα αρχίσει ο δεύτερος τελικός της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι», έχοντας σπάσει το πλεονέκτημα έδρας των Πειραιωτών, μετά τη νίκη με 64-51 στο ΣΕΦ την περασμένη Παρασκευή, φιλοδοξούν με τη βοήθεια του κόσμου τους να κάνουν το 2-0, ενώ από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το «break» στη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός χθες σε μία μόνο προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αποψινό αγώνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό προβλήματα.

Ο «Άρτζι», μάλιστα έριξε το βάρος του προγράμματος σε βίντεο και σε τακτική για να μπορέσει να διορθώσει και τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον Έισι Λο, η απουσία του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο ματς του ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στη 12άδα στον πρώτο τελικό αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Πάντως, το Σάββατο (8/6) ο Λο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης που έγινε σε φουλ σε ρυθμούς και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ΟΑΚΑ, αφού άπαντες στους πρωταθλητές Ευρώπης ξέρουν πως αν γίνει το 2-0, τότε τα πράγματα για την κατάκτηση του τίτλου θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης