Στον… αστερισμό του Ερνέστο Βαλβέρδε κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος είπε το «si» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων», αναμένεται αύριο στη χώρα μας μαζί με τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και μέχρι στιγμής από την ομάδα του Πειραιά δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα άφιξης του «Τσινγκούρι», εκτιμάται ότι εντός των επόμενων ωρών θα γίνει γνωστή η πτήση, με την οποία θα φτάσει από τη Βαρκελώνη ο 46χρονος τεχνικός.

Αυτό αναμένεται να συμβεί, καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού επιθυμεί να βρεθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να τον αποθεώσει τον «Τσινγκούρι» και να καλωσορίσει για δεύτερη φορά στο λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με της ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν το 1.3 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως είναι λογικό θα πιάσει κατευθείαν δουλειά, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο 46χρονος τεχνικός την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος σημειωτέον αναλαμβάνει την ομάδα «εν λευκώ», θα δώσει τις τελικές του εισηγήσεις για τους παίκτες που επιθυμεί να αποκτηθούν.

Βέβαια στη μεθαυριανή συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα δώσουν στον Βαλβέρδε μία επαρκή εικόνα του έμψυχου υλικού της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης