Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τον Εργοτέλη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010, 09:53
Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τον Εργοτέλη
Χωρίς τους τιμωρημένους Μαρέσκα και Μπράβο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στην Κρήτη.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δοκιμάζει και αναζητά το ιδανικό σχήμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε αυτό το πλαίσιο σκέφτεται να προωθήσει τον Τοροσίδη στο κέντρο και να περάσει τον Γκαλίτσιο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως, αν ο Μέλμπεργκ καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Ζεβλάκοφ θα περάσει δεξιά και ο Γκαλίτσιος θα μείνει στον πάγκο.

«Υπάρχει βελτίωση, είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό, ωστόσο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε καλή προπόνηση και ζωή.

Είναι πια στο χέρι μας, αλλά για μας δεν έχει αλλάξει κάτι σε όλα τα υπόλοιπα. Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό να είναι κάθε εβδομάδα έτοιμος για τη νίκη. Το ίδιο ήθελα κι όταν η διαφορά ήταν στους έξι βαθμούς.

Μέσα σε τρεις, τέσσερις εβδομάδες δεν μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα. Βλέπουμε τη βελτίωση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στην επίθεση και στην άμυνα.

Σίγουρα μας ικανοποιεί η διάθεση των παιδιών και θέλουμε πάντα να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά πώς είμαστε εμείς. Ολυμπιακός είμαστε και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει.

Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βλέπουμε πόσα ματς έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα», τόνισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010, 10:06