Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» άφησε εκτός τους Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Ντουντού και Λεονάρντο, που είναι τραυματίες, όπως και τον Μαρέσκα, ο οποίος ακολούθησε σήμερα κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθη μετά από αρκετό καιρό ο Λουίς Ντιόγο, όπως και ο Ντάτολο που ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές και σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Τοροσίδη, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Στολτίδη, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλο, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντιόγο, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα.

Στη λίστα ο Φερνάντεζ

Το Ντάνιελ Φερνάντεζ του Ηρακλή φαίνεται πως έχει βάλει στα μετεγγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, αφού ο Αντώνης Νικοπολόδης αναμένεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ οι Πάρντο και Κόβατς βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου του «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φερνάντεζ ανήκει στη Σάλκε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, ενώ στον Ηρακλή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης