Δεν μπόρεσε να χαρεί το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, που πήρε το… βάπτισμα του πυρός με τη «γαλανόλευκη» την Τρίτη στο νικηφόρο παιχνίδι της (1-0) με τη Σλοβακία στην Μπρατισλάβα, τραυματίστηκε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Έλληνας διεθνής στόπερ υπέστη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Εντούτοις επειδή αυτή είναι ελαφριάς μορφής, πλην του σαββατιάτικου ματς με τη Ξάνθη, όπου είναι δεδομένη η απουσία του, δεν αποκλείεται τελικά να προλάβει το προσεχές εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ, για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, ξεκάθαρη εικόνα δεν υπάρχει ακόμα για τον Σιόβα και γι’ αυτό το λόγο το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών αναμένεται να εκτιμήσει εκ νέου την κατάστασή του, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν θα είναι στη διάθεση του Ζαρντίμ στο συγκεκριμένο ματς.

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών μέτρησε επιστροφές την Τετάρτη, καθώς είδε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του να ενσωματώνονται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά τις υποχρεώσεις τους με τα εθνικά τους συγκροτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς παίκτες των νταμπλούχων έκαναν αποθεραπεία, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν πολύ λίγο, γυμνάστηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, τελειώματα φάσεων, αλλά και τακτική.

Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, δουλεύοντας πολύ στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία.

Προπονήθηκαν οι Φουστέρ, «Φέτφα» και Χολέμπας

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκαν οι Νταβίντ Φουστέρ, Γιάννης Φετφατζίδης και Χοσέ Χολέμπας και ως εκ τούτου έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για το εντός έδρας ματς με τους Ακρίτες.

Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε και σήμερα την αποκατάστασή του με αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και αναμένεται σιγά-σιγά να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τονΑριέλ Ιμπαγάσα. Ο “Κάνιο” υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν βελτίωση στην κατάστασή του. Έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα.

Ενοχλήσεις ο Κοντρέρας

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Κοντρέρας αισθάνθηκε πολύ ελαφριές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι »θα προπονηθούν στις 10:30.

Διαβάστε επίσης:

Θλάση ο Σιόβας,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 12:55

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης