Διετές συμβόλαιο με μυθικές απολαβές φέρεται να έχει ήδη προσφέρει ο Ολυμπιακός στον J. R. Holden. Ο 33χρονος Αμερικανός play maker μένει ελεύθερος από την CSKA Moscow και θα μπορούσε να καταλάβει θέση κοινοτικού στο roster της πειραϊκής ομάδας, καθώς διαθέτει ρωσικό διαβατήριο. Μάλιστα, ο Holden είχε περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα πριν επτά χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο. Φέτος στην Euroleague είχε κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο δύο φορές.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Μπουρούση στους «ερυθρολεύκους», καθώς θα συναντηθεί εκπρόσωπός του με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Ο Έλληνας center έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τους San Antonio Spurs για διετές συμβόλαιο, όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται διατεθειμένος να του αντιπροτείνει τριετές, με απολαβές που θα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Νίκου Ζήση, ενώ η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη ξένου θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή μη του Josh Childress, με τους Anthony Parker των Toronto Raptors και Ben Gordon των Chicago Bulls να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης