Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θα είναι η μοναδική προσθήκη για τον Ολυμπιακό τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως επανέλαβαν την Πέμπτη οι ιθύνοντες των Πειραιωτών, θέλοντας έτσι να βάλουν τέλος στη… μεταγραφολογία.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που είχε διαμηνύσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 7».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό, που επίσης επισημαίνουν στο Λιμάνι είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ, ενώ υπογραμμίζουν πως υπάρχουν παίκτες, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αναφορικά με τους Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν, οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως μπορεί να πρόκειται για παίκτες, που τους ενδιαφέρουν, αλλά οι υποθέσεις του μεταφέρονται για το καλοκαίρι.

Πάντως με δεδομένο ότι και στο παρελθόν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει ακολουθηθεί η ίδια τακτική, ωστόσο εν τέλει κινήθηκε τελικά για περιπτώσεις, που αντιμετωπίστηκαν ως «ευκαιρίες» δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση για την ομάδα του Ζαρντίμ, χωρίς βέβαια για την ώρα να διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης