Προ των πυλών των ομίλων του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς χθες έριξε στα… σχοινιά την Seriff Tiraspol, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μολβαδίας.
 
Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει δώσει σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά, η οποία πλέον περιμένει τον επαναληπτικό της 26ης Αυγούστου στο «Καραϊσκάκη», ούτως ώστε να σφραγίσει το «εισιτήριο» για τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Μάλιστα, με τα χρήματα (5,5 εκ. ευρώ, τα οποία θα γίνουν 15,5 σε περίπτωση που αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από την Atletico Madrid) που θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη διαφαινόμενη πρόκριση δρομολογούν και μετεγγραφικές εξελίξεις.
 
Οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά πλέον έχουν την ευχέρεια να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από το πάνω… ράφι, προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης η αποχώρηση του Predrag Djorgevic από την ενεργό δράση.
 
Διακαής πόθος της ομάδας του Πειραιά παραμένει ο Amantino Mancini της Inter, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος δεν έβλεπε «ζεστά» το ενδεχόμενο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».
 
Βέβαια, μετά την διαφαινόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ίσως αλλάξει άποψη ο άσος των «nerazzurri», ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ιταλίας.
 
Πάντα στα υπ’ όψιν, φυσικά, βρίσκεται και ο Jonas Gutierrez της Newcastle. Μάλιστα, ο 27χρονος Αργεντινός αριστερός χαφ δε θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη μετακόμισή του στο λιμάνι, εάν βέβαια τα βρει ο Ολυμπιακός με τους «ανθρακωρύχους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης