Με στόχο την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την Sheriff Tiraspol από τη Μολδαβία και την Atletico Madrid από την Ισπανία αντίστοιχα.

Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τρίτη στις 21:45 παίζει στη Μολδαβία με την Sheriff με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να «σφραγίσει» την πρόκριση στις 26 Αυγούστου, στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Temuri Ketsbaia έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση όπως το πρώτο παιχνίδι με τη Slovan στην Μπρατισλάβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη μπαίνει στη «μάχη» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν σαφώς δυσκολότερο έργο, αφού αντιμετωπίζουν την Atletico Madrid στο ΟΑΚΑ. Στόχος των «πράσινων» είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ, το οποίο θα τους επιτρέψει να το υπερασπιστούν στις 25 Αυγούστου στην Ισπανία. Ο Henk Ten Cate προορίζει τον Κώστα Κατσουράνη για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να σταματήσει τις επιθετικές… ορέξεις της Atletico.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, κυριαρχεί το βρετανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Celtic και την Arsenal. Η Lyon αντιμετωπίζει την Anderlecht στη Γαλλία, ενώ ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη και έχει σαν στόχο να γίνει η δεύτερη ομάδα από την Κύπρο, που θα μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 18 Αυγούστου (21:45)
Sheriff Tiraspol (Μολδαβία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Celtic (Σκοτία)-Arsenal(Αγγλία)
Timisoara (Ρουμανία)-Stuttgart (Γερμανία)
Kobenhavn (Δανία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Sporting (Πορτογαλία)-Fiorentina (Ιταλία)

Τετάρτη 19 Αυγούστου (21:45)

Salzburg (Αυστρία)- Maccabi Haifa (Ισραήλ)
Ventspils (Λετονία)-Zurich (Ελβετία)
Levski Sofia (Βουλγαρία)- Debreceni (Ουγγαρία)
Lyon (Γαλλία)- Anderlecht (Βέλγιο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Atletico Madrid (Ισπανία)

(Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009, 11:12)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης