Μια ενδεκάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά θα παρατάξει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην Τρίπολη, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την 22η αγωνιστική, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Στην επιθετική τριπλέτα των «ερυθρόλευκων», ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να τοποθετήσει τους Ντάτολο, Λούα Λούα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αλλαγή θα υπάρξει και στην άμυνα, με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ να παίρνει τη θέση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Αυτή όμως είναι αναγκαστική, αφού ο Σουηδός θα απουσιάσει, λόγω τραυματισμού, για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ο Μπάντοβιτς έχει ρίξει το βάρος του στην ψυχολογία και στην ανύψωση του ηθικού των παικτών, αφού στόχος του είναι να πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Στην τελευταία του ομιλία παρουσίασε σαν πρότυπο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Τέλος, σήμερα έχει προγραμματιστεί γεύμα σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο, το οποίο θα πληρώσουν οι Λούα Λούα και Μπράβο, σαν τιμωρία, λόγω της καθυστέρησης πρόσελευσης στην προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης