Υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον αυριανό (19:00) δεύτερο τελικό της Α1 , που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ βρέθηκε στο ΣΕΦ, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σκινδήλια, θέλοντας να δείξει στους παίκτες του Ίβκοβιτς, ότι η διοίκηση είναι στο πλευρό τους, εν όψει της δεύτερης «μονομαχίας» με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Εϊσι Λο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους».

Πάντως η συμμετοχή του η μη στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι» θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού της Α1.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντούσαν Ιβκοβιτς στην ομιλία του προς τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκού επισήμανε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα θα γίνει ένα σπουδαίο ματς, θα παιχθεί καλό μπάσκετ και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης