Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα, Γιάννη Μανιάτη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με την οποία άρχισε η προετοιμασία, ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο διεθνής δεξιός μπακ, ο οποίος χθες υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων με τους «ερυθρόλευκους προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Πειραιώτες, ακολουθώντας το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με τον Ηρακλή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και τραυματίας Ουρτάδο.

Το επόμενο «ραντεβού» για τους Πειραιώτες έχει οριστεί για αύριο στις 10:30 το πρωί.

Μετά την αυριανή προπόνηση και συγκεκριμένα στις 13:00, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν το νοσοκομείο Τζάνειο.

Eς αύριον τα σπουδαία για Μήτρογλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από δύο αναβολές, η συνάντηση των υπευθύνων του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου είναι προγραμματισμένη για αύριο. Σε αυτή εκτός του παίκτη θα δώσει το «παρών» και ο πατέρας του, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ.

Επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της μετακίνησής του στον Πανιώνιο, ως μέρος της απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό. Αρχικά, ο Μήτρογλου έδειχνε να το σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Τις τελευταίες ημέρες –πάντως- ο νεαρός επιθετικός δείχνει να είναι θετικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης