Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, απέστειλε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής.

Ο κ. Μπιτσαξής στην επιστολή του προς τον κ. Μαρινάκη, εξήρε την αθλητική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι κάτι ανάλογο συνέβη σε όλα τα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής, που σημαίνει ότι «… όταν οι διοικήσεις των ομάδων και οι οργανωμένοι οπαδοί θέλουν, μπορούν. Και όταν δεν μπορούν, απλούστατα δεν θέλουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γ.γ.Α. ευχήθηκε παράλληλα να έχει ο Ολυμπιακός καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, επαναλαμβάνοντας στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ότι «οι μεγάλες πληγές του ελληνικού ποδοσφαίρου, η βία και η αξιοπιστία, δυστυχώς μένουν ανοιχτές και στο φετινό πρωτάθλημα, ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι Έλληνες πολίτες απαιτούν άμεσες λύσεις».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο της ΓΓΑ:

Μέσα σε μια πραγματικά αθλητική ατμόσφαιρα, χωρίς κροτίδες και βεγγαλικά, χωρίς βία, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Την ίδια αθλητική εικόνα είχε το σύνολο των αγώνων μιας κρίσιμης αγωνιστικής με διακυμάνσεις και συναρπαστικές ανατροπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποδεικνύεται στην πράξη, ότι όταν οι διοικήσεις των ομάδων και οι οργανωμένοι οπαδοί θέλουν, μπορούν. Και όταν δεν μπορούν, απλούστατα δεν θέλουν.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συνεχάρη τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη για την επιτυχία της ομάδας του και ευχήθηκε να έχει ο Ολυμπιακός καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Περαιτέρω, ο ΓΓΑ επανέλαβε στον κ. Μαρινάκη την πάγια θέση του, ότι οι μεγάλες πληγές του ελληνικού ποδοσφαίρου, η βία και η αξιοπιστία, δυστυχώς μένουν ανοιχτές και στο φετινό πρωτάθλημα, ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι ‘Έλληνες Πολίτες απαιτούν άμεσες λύσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης