Μόνο τα τυπικά απομένουν, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Ντουντού Σεαρένσε στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ήρθαν σε συμφωνία σε χρόνο «dt» με τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία θα αποτελέσει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 28χρονου μέσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματά από την αρχή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες περίμεναν πώς και πώς να φτάσει στα γραφεία της ομάδας κάποια πρόταση για τον Ντουντού.

Λίγο οι κακές εμφανίσεις του, λίγο το παχυλό συμβόλαιο του, έκαναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συμπεριλάβουν τον παίκτη στη «μαύρη λίστα», ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Η πολυπόθητη πρόταση για τον Ντουντού, προς τέρψιν των «ερυθρόλευκων», ήρθε τελικά χθες. Η Ατλέτικο Μινέιρο επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, προσφέροντας μάλιστα στην ομάδα του Πειραιά 1.1 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, όπως προαναφέραμε, αυτή η πρόταση ήρθε ως «μάννα εξ ουρανού» για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς, εκτός από το 1,1 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία τους, θα γλιτώσουν και το συμβόλαιο του Ντουντού, το οποίος θα στοίχιζε περίπου 5 εκατ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης