Το όνομα του Αντρέας Ίβανσιτς ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους παίκτες που έχουν προταθεί ή ενδιαφέρουν μετεγγραφικά τον Ολυμπιακό. Ο Αυστριακός μέσος ανήκει για την ώρα στον Παναθηναϊκό, όμως η Μάιντς, που έχει δώσει ήδη 800.000 ευρώ για να τον δανειστεί για έναν χρόνο, πρέπει να καταβάλει άλλες 200.000 ευρώ, για να τον αποκτήσει.

Αν η Μάιντς αποκτήσει τα δικαιώματά του, το πιο πιθανό σενάριο είναι να τον παραχωρήσει στη συνέχεια σε άλλο σύλλογο, αφού ο Αυστριακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα.
Για τη μετακίνηση του Ίβανσιτς στον Ολυμπιακό πολλά θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Μάιντς. Αν οι Γερμανοί ζητήσουν 1 εκατ. ευρώ, τότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν, για να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα στη μάχη των πλέι οφ. Ο Έντσο Μαρέσκα κατάφερε στην προπόνηση της τρίτης να προπονηθεί κανονικά και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο για την αρχική ενδεκάδα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Νικοπολίδη, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιο, Μαρέσκα, Ντουντού, Λεονάρντο, Λούα Λούα, Όσκαρ και Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης