Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι σήμερα θα υπήρχαν ανακοινώσεις στο θέμα της αύξησης του ποσοστού του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξελίξεις επί του θέματος θα υπάρξουν μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι, αν και δεν έχουν φτάσει ακόμη σε οριστική συμφωνία, είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, θα έχουν τελική συνάντηση την Τετάρτη του Πάσχα, όταν και θα γυρίσει ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» από τη Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, προκειμένου να υπάρξει πλήρης συμφωνία σε όλους τους τομείς.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, ο Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συζήτησε με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας, που έχουν άμεση σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επί τάπητος σαφώς έπεσε και το θέμα του προπονητή, ενώ ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το ΔΣ σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τη συνεργασία του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή στον Ολυμπιακό.

Άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πρωί-πρωί με τις επιταγές στα χέρια πήγαν στα γραφεία και τις παρέδωσαν στους παίκτες.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι ποδοσφαιριστές εξοφλήθηκαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή η κίνηση έγινε ως συνέχεια των πληρωμών προς ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γκλάντμπαχ για τις μεταγραφές του Ντουντού και του Μήτρογλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης