Την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού υπέβαλε ο Άντερς Κρίστιανσον, η οποία έγινε αποδεκτή από το «ερυθρόλευκο» ΤΑΑ. Πλέον, στη θέση του Σουηδού μπήκε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Καλματζίδης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Άντερς Κρίστιανσον υπέβαλε την παραίτησή του, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Καλμαζίδης».

Ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε: «Θέλω να υπογραμμίσω και να ξεκαθαρίσω ότι η αποχώρησή μου δεν οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους, καθώς η ομάδα μας είναι μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της περιόδου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απόφασή μου οφείλεται σε σοβαρούς, προσωπικής φύσεως λόγους, και θέλω όλοι να τους σεβαστούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη, και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, τους συνεργάτες μου και τους βολεϊμπολίστες της ομάδας για την άψογή συνεργασία μας και φυσικά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι στην ομάδα μας να πετύχει τους στόχους μας και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε. Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φάσεις από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης