Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» παίκτες με την Καλλιθέα ο Ζαρντίμ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 21:35
Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» παίκτες με την Καλλιθέα ο Ζαρντίμ
Φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα θα δώσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ολυμπιακός. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και σε αυτήν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους ποδοσφαιριστές του και την ετοιμότητά τους.

Το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του «Ελ Πάσο» είναι προγραμματισμένο για τις 10:30 το πρωί και δεν θα είναι ανοιχτό για το κοινό ή για τα ΜΜΕ.

Εν τω μεταξύ η Ακαδημία του Ολυμπιακού ενισχύθηκε με τον προπονητή-γυμναστή Τομπίας Γιούνγκ (Tobias Jung). Ο Γερμανός προπονητής έχει γεννηθεί στις 25/01/1983 και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Χέρτα Βερολίνου, ενώ έχει εργαστεί και στις ομάδες Πάτερμπορν και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 29χρονος προπονητής-γυμναστής διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκγύμναση και προπόνηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών και θα ασχοληθεί με όλες τις ομάδες της Ακαδημίας.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος «UEFA A» και πως μιλάει τέσσερις γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ολλανδικά).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 21:54