Κάλεσμα στους οπαδούς της να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη φάση των «16», εξέδωσε την Τρίτη η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα της 4ης φάσης κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης είναι 50, 30, 15, 10 και 5 (ανέργων και παιδικό) ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21
30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο στο κάτω διάζωμα από τις Θύρες 25 και 16

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με γυναικείο 10 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ και είσοδο από την Πεζογέφυρα 2

10 Eυρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.

5 Ευρώ, (ανέργων ανδρών – γυναικών) και παιδικό (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών καθώς και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης δεν θα γίνει προπώληση από άλλα σημεία, αλλά μόνο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τα οποία θα λειτουργούν από τις 15:30 (1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα).

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για ανέργους (άνδρες-γυναίκες) θα διατίθενται μόνο και υποχρεωτικά μετά την επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης