Μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Φραν Γέστε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να προπονηθεί (έκανε ατομικό πρόγραμμα) κι ως εκ τούτου ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση στο «Παγκρήτιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος που θα χάσει το ματς με την ομάδα της Κρήτης ο Γέστε έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει στο πόδι του. Κρίθηκε σκόπιμο να μην παρθεί κάποιο ρίσκο με τη συμμετοχή του, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ, την επόμενη Τετάρτη στο «Εμιρεϊτς».

Από εκεί και πέρα, οι Φέισα, Μανιάτης και Φετφατζίδης, παρά το γεγονός ότι παρουσιάζουν βελτίωση ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης και αύριο θα ξεκαθαρίσει εάν θα ταξιδέψουν στην Κρήτη. Ο Ποτουρίδης επέστρεψε στην δράση μετά τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί με την αυριανή πρωινή προπόνηση, μετά την οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή της για το Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης