Ήρθε λίγο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της εθνικής μας ομάδας στην Πορτογαλία. Τον υποδέχθηκαν σαν βασιλιά. Έζησε μεγάλες στιγμές στο Λιμάνι. Αγαπήθηκε και αγάπησε τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά όταν έφυγε πολλοί τον μίσησαν.

Ο Ριβάλντο, κέρδισε με τον Ολυμπιακό πρωταθλήματα, κύπελλα, δόξα, χρήματα. Η κόντρα του με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη, κρατά ακόμα, αφού οι δύο πλευρές, Ολυμπιακός και Ριβάλντο, θα βρεθούν στα ελληνικά δικαστήρια, στο τέλος του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή, οι δηλώσεις του παίκτη, ένα περίπου χρόνο πριν, όταν την αθλητική κοινότητα της χώρας, απασχολούσε η υπόθεση Βάλνερ. Του παίκτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που είχε αγωνιστεί “παράνομα” στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να κερδίσει στα χαρτιά το ματς, η ομάδα του Πειραιά.

Τότε ο αγαπημένος “Ρίμπο” της εξέδρας, μίλησε για στημένα πρωταθλήματα που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός επί των ημερών του και ισχυριζόταν ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να πάει στην ΑΕΚ.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Και με αγωγή, ζητά από τον άσσο μιας άσημης πια ομάδας του Ουζμπεκιστάν όπου αγωνίζεται, το ποσό των 5 εκ.ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα η zougla.gr σας παραθέτει, για πρώτη φορά, ολόκληρη την αγωγή του Ολυμπιακού:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης